KA-rins bööööörthdaaaaaaay

Nu har vår lilla skrutt blivit ett år äldre och det med dunder och brak! Missade våffelfrukosten hemma men söta som dom är kom de till jobbet och lämnade av en våffla till mig på jobbet, mumsigt!

Vi lift operators har något som heter Rounds, man blir uppsatt på en runda om man gör något dum som halkar eller gör bort sig på med liften. Kan vara lite vad som helst. Vi hade då en rounds night och startade fira KA-rins födelsedag där. Va inte så jätte spännande, ölen var dyr och det var inte så många liftisar där. Så tog oss bort till vårt måndags hak, Bill's där ett bor väntade oss. Där började det riktiga firande med levande ljus, massa öl och dans. Alla hade en kalas natt så tack KA-rin för en dunder kul böörthday!

KA-rin och hennes b-day ljus som Rob så snällt hade tagit med sig. Tur är att han har sparat det till nästa år. Alla glada till och med grabben på TV'n.


Sen måste jag bara berätta om min otroliga morgon dagen efter.....som ni kan tänka er var det en ganska berusad Annica Hammarström som kom hem på kvällen. Inte lätt att gå och jobba dagen efter heller. Men vakande det gjorde jag, kl 6.35 (börjar kl 7) jag tar på mig alla kläder, sminkar mig borstar tänderna packar väskan och springer till bussen. Är på busshålplatsen kl 6.45. Jag är grymt! ingen aning hur jag gjorde det men jopp jag klarade det i tid till jobbet.


New housemates....


      The new house mates rocking out in Whislter
Ja, snart har det gått 6månader och vi är tvugna att flytta ut ur vårt hus. Dags för nya äventyr, eller nytt hus och nya housemates, iallafall två nya! Jag och Mika tror att det kan bli kalas att flytta ihop med Bempa från mitt jobb och hans vän från landet down under. Så håller just nu på att leta hus, varit och kollat på några men vi är ganska picky! Får ju absolut inte vara heltäckningsmattor,inte för mörkt inte för långt i från the village. Villl ju inte behöva gå för långt eller köpa busskort. Plus att det bästa är att hyrorna kommer bli billigare, kanske kommer kunna spara lite pengar haha.

Hittar vi nått då kommer det firas vill jag lova!!!

När solen tittar fram på jobbet...

När jag jobbar mer Tim och Rob har man som sagt aldrig tråkigt. En av de första dagarna när solen tittade fram var vi tvugna att jobba på solbrillorbrännan när alla andra är uppe och åker på berget och skaffar gogglsbränna.

 

                         Tim chillar i snön

         Rob och Tim- vi började bygga på en soltrappa

                       Byggmästare Rob

 Japp,här kan man sitta många timmar,lite kallt om rumpan bara

Lekakompisar!


 Mina bästa lekkompisar hemma hos oss för en tv-kväll en helt vanlig lördag. Där det bästa är att leka med ballonger från St Paddys, äta fruk och kladdkaka.

Världens bästa Rob!

åh nej detta är inte min date Rob utan han jag jobbar med :) Kan man ha ett roligare jobb när man har denna man att spendera 10h varje dag! Utan honom hade Kadenwood eller Whistler inte varit detsamma!

Hundar massor av hundar!

Vi har varit och åkt hundsläde här om dagen. Det var hur kul som helst, trodde inte att man själv skulle köra men jo jo det fick man allt. Skulle säga att vi var proffs efter ca 1min på släden. Finns bara broms så det är det enda man behöver veta. Sen kanske kunna hundarnas namn oxå. Det var vår vän Mitch som fixade det gratis åt oss, eller det kostade oss i öl som vanligt i Whistler. Man åkte ca 7km men det gick jätte fort så känns som man kanske åkte 3km. Snabba hundar det där och min och Mika's hundar var The allstar team! En av hundarna har nämligen kissat på Paris Hilton när hon skulle åka hundsläde haha Det tycket vi var bra :)
                    Rätt coola!

 Rocky rullar runt lite i snön för det e gött!

 Här är proffsen på hundsläde med sina stjänor till hundar.

                 The girls and Mitch!

Frukost mys!

Igår hade jag sovmorgon, hade bytt skift med Richard på jobbet så istället för att börja kl 7 började jag klockan 11. Inte nog med att det var skönt att få sova några timmar extra, Paul, Mikas kille kom över och vi hade en super mysig söndags frukost ihop jag, mika, paul och karin. Det var bagels, massa frukt och bär, yoghurt och kaffe. Kollade på rolig klipp på youtube och bara hade det svin gött. Tror jag har den mysigaste vännerna man kan ha här i Whistler.

Detta är en klipp från Telus festival som är på gång nu i April. En film tävling där man får 72h på sig att göra en film. Detta är en av de bästa från 2009 tycker vi.
Snö och sol omvart annat. Idag har vi små flingor av snö dansande ner från skyn, igår hade vi 10plusgrader och solsken. Men våren är på väg och snart vilket är underbart. Har klarat vintern och all mängd snö vi har haft utan några problem men nu börjar jag och resten av tjejerna längta till sommaren. Vill gå barfota i gräs, ha bbq efter jobbet, sitta vi en brygga vid en av sjöarna och doppa tårna i vattnet. Tror nämligen att denna sommaren kommer bli kalas, massa skojiga äventyr att göra. Lära mig downhill mountainbiking eller crosscountry biking kanske passar mig bättre. Fast kommer ju även att kunna åka skidor till typ juni eller juli, den ni!

http://www.youtube.com/watch?v=1k9onMbRyh8 



Våren är på väg,...eller?

Snö och sol omvart annat. Idag har vi små flingor av snö dansande ner från skyn, igår hade vi 10plusgrader och solsken. Men våren är på väg och snart vilket är underbart. Har klarat vintern och all mängd snö vi har haft utan några problem men nu börjar jag och resten av tjejerna längta till sommaren. Vill gå barfota i gräs, ha bbq efter jobbet, sitta vi en brygga vid en av sjöarna och doppa tårna i vattnet. Tror nämligen att denna sommaren kommer bli kalas, massa skojiga äventyr att göra. Lära mig downhill mountainbiking eller crosscountry biking kanske passar mig bättre. Fast kommer ju även att kunna åka skidor till typ juni eller juli, den ni!


Dagen då våren kom till Whistler, firades med bubbler och en vårpromenad till mitt jobb!

Kusin vitamin har varit här!

Robert min bästaste kusin har varit här i två veckor, festat en massa min lever är nu för övrigt i strejk i två veckor:) Men det har varit skit kul, sen har vi åkte lite skidor i en herrejösses massa puder, inbland träd och ner för backar där snön har varit så djup så det har gått upp till höfterna tidvis. Rätt gött faktiskt.

Jag och Mikaela och Ben (går även under namnet Bempa) åkte ner till Vancouver för att möta upp Robban, hade en kväll vi tre som slutade på en nattklubb med countrymusic, inte en hitt men däremot pizza vi åt på vägen hem var kanske det bästa någonsin:) Jag och Mikaela har nu förövrigt fått ett beroende till denna pizzaslice, meat and bluecheese...japp ett måste vi varje Vancouver besök. Sen hade vi en halvdag att spendera i Vancouver innan Robban skulle landa vi tänkte oss en tripp till Seatle men det var en olycka på vägen ner så blev en shopping runda. Bempa kan shoppa han, inte för att jag å mika var så dåliga men han tog musten ur oss. Ca en timme i DC-shoppen. Jag inhandlade min egen skidjacka, ett par skor och lite annat smått å gött :) Var roligt så bra me outletcenter, billigt. Whistler är ganska dyrt om man säger så.

Sen var timmen kommen att hämta upp kussen, var skojigt. Vi var ganska trötta efter vår shopping och Robban var lite trötter efter resan men vi kom endå ut å dansade, denna gång till bra musik. Sen dagen efter drog vi till Seatle. Att någon hade sagt att det var bara en timma från gränsen ner till Seatle stämde inte direkt, ca 3h inte beräknat. Seatle var en spännande stad, massa uteliggare, full/hög människor lite över allt. Vi var på the fishmarket det slänge inte nå fiskar när vi var där, var på den första Starbucks och drack en kaffe, var och kollade på lite turistiga saker. Det regnade självklart men tror nog att staden kan vara riktigt vacker i solsken. Dock har vi kommit underfund med att Vancouver är en ganska gråstad, vacker på natten men annars inget speciellt.

Sen drog vi hem till Whistler, lämnade Bempa i Vancouver och cruzade hem. De två veckorna gick jätte snabbt, vet inte riktigt vad som hände. Men alltid kul med besök!
 Maria och Robban skiing around whistler mountain :)
Självklart blev den ett besök på Ikea. Massa köttbullar och lingonsylt till middag.

RSS 2.0