Världens bästa promenix...

Kadenwood, the place to work when you dont wanna work....jopp så är det med mitt jobb. Hade 3timmars rast från liften så var hemma och käkade lite åt för mycket och kände för en promenad, inte visste jag att det skulle bli en av de bästa promenader på länge. Gick ner för berget, sprang på den mycket snygga liftyn Josh, tjöta lite med honom och bjöd in han till Midsommarfesten. Kan ju aldrig ha för många snygga killar på festen. Sen fortsatte jag ner mot sjön, solen strålade och det var massa folk ute, då kommer en grabb på en longboard och hans lilla hund springades före med kopplet dragade bakom honom. Grabben på longboarden försöker stoppa hunden innan vägen och det ser ut som han ska trilla när han kör över kopplet, men nej nej öglan på kopplet åker runt hjulet och på nått vis fastnar det inte och hunden stannde. Såg proffsigt ut men det var tydligen inte mening, men grabben var stolet så gjorde en lite Highfive och fortsatte skrattande vidare.

Går förbi hundparken, massa söta hundar man har inte tid att att kolla på dem så fortsätter då, där på marken ligger $20 och bara väntar på mig. Ganska bra promenix för att bara vara 30min. Massa skratt och $20 rikare, top notch säger jag!


Glad Midsommar!

Så igår var Midsommar och vi firade självklart detta fullt ut. Vi hade sill, köttbullar, färskpotatis, lite såser och yes vi gjorde en jordgubbstårta och en pannkakstårta, jag och Karin ägde på att baka. Vi hade en stor fest hemma hos oss, måste säga det igen tror inte jag har sagt det tillräckligt många gånger, JAG ÄLSKAR VÅRT HUS!

Vi fick med hjälp av Mitch (borde skriva ett helt blogg inlägg om honom, ni förstår att utan honom hade vi svenska damer haft många fler problem att fixa, men som tur e har vi honom och han är vår alltiall grabb) Mitch iallafall fixade så vi kunde låna deras party tält som vi smälde upp på vår ballkong, yes vår balkong är så pass sort. Sen fick vi långa en gasvärmare, sån som finns på resturanger. Vi var sorted för det regn som troligtvis skulle dyka upp, det är ju endå midsommar plus att dagen hade vait solig med skurar. Kändes mycket svenskt.

Sen lagade jag och Karin massa mat och tårtorna, städade lite och sen fixade jag med hjälp av Johanna som äntligen kom upp till whistler, en midsommar stång i minjatyr. Den var fin den. Johanna hade gjort kransar till oss när hon var nere och hände med Mika i Squamish. Sen välde det in folk och festen var igång. Snapsvisa, japp vi kom på att vi bara kan en å en halv sång (evert vart är du när man behöver dig?) Så helan går gick på repeat hela natten och Absolutvodka med blåbärssmak skickades runt. Det dansades en dans runt midsommar stången, små grodorna i kortversion framför massa folk som tyckte vi såg ut lite som freaks när vi gjorde, men sverige teamet johanna, karin, mika och jag ägde den dansen. Blev lite Teddan oxå när tårtan skulle skäras, krav från Karin.

Festen var hur roligt som helst!! Dancenbattle mellan Kate and Mark var grym, maten och tårtorna var goa, vår sång och dans....ja det var vackert. Sen självklart avslutas festen med lite hottub för dem som var kvar.

Har tvärr inga bilder än men det kommer asap:) Hoppas ni alla hade en kalas bra midsommar och njut av sommaren för nu är den här!!

xox

Välkommen till Canada Johanna!

I måndags landade Johanna och Mike, som vi har längtat!

GO CANUCKS GO!!!!

Idag händer det, den stora finalen i Stanley Cup och hela Vancouver och Canada är nervösa. 3-3 i matcher mellan Vancouver och Boston. Jag och Ben slutar klockan fem idag och sen bär det av i taxin i till Crystal för att se matchen. Hade ju jätte gärna varit i Vancouver men jobbar. Å yes jag är ett canuck fan, sedin bröderna och samuelsson är de magiska svenskarna så måste man ju vara ett vancouver fan. plus att jag bor ju så nära vancouver så jopp!

När familjen var över var vi och såg en av matchern, de spelade skit dåligt men det var hur fräckt som helst att få ha sen en match.

Yeaah hela familjen framför Rogers Arena inför matchen, pappa har fina hatten på sig!

Yes, jag e redo, tröjan, kepsen, popcorn och öl med sugrör, Go canucks Go

Björnar....

Sitter på Kadenwood och har precis haft en björn på besök. Jopp den vandrade runt precis utanför liften, en stor svart björn som jag har döpt till Woddy. Sen har vi en brun björn som brukar vara runt toppen av kadenwood. Lite läskigt att gå själv därifrån men liften brukar skrämma iväg den. Men ja björnar är mer rädda för oss än vi är för dem, eller det är vad jag hoppas på. Oftast bryr de sig inte om oss alls....

Woddy at Kadenwood:

Fick en pik av min syster att jag är för dålig på att skriva...

så här kommer en liten mini update. För det är så att jag har fått ett nytt jobb, jobbar som receptionist på en camping, www.whistlercamping.com. Har turen att jobba med världen bästa Phil och jobbar här fem dagar i veckan. Men jobbar även fort i Kadenwood och kör den liften. Så just nu jobbar jag varje dag fram till den 25e juni. Yes tänkte vara ledig dagen efter midsommar. Det kommer att firas med massa mat och dans det vill jag lova!

Förutom jobb så har sommaren kommit till Whistler, eller vår/sommar så det är bbq's och festligheter nästan varje dag. Alla mountainbikers cyklar runt i staden och jag längtar tills jag kan köpa min egen cykel, nej ska inte köpa en downhill än har inte så mycket pengar. Men ska gå på ladys nite där man får hyra cykel å tillbehör för en billig pening. Downhill se upp i backen!!

Älskar mitt nya hus, som jag skrev innan blir inte som man har tänkt sig med flat mates, så bor nu med Mika, Lisa, Amy och Charlie. Kommer skriva en kärleks historia om huset å visa bilder i morgon kanske.


Jag, Phil å Mika....kalas!

RSS 2.0