Sa nu vill jag att ni haller tummarna for mig

for att idag har jag lamnt in en ansokan om ett admin jobb pa Riverside och jag vill verkligen ha det! de kan da hjalpa mig mitt visum och jag far jobba pa ett jobb som jag trivs med och manniskorna har ar underbara oxa!

Sa snalla sand ut en liten positiv tanke till mig och hall tummar for mig, kanske fotterna oxa!


Snalla snalla :) massa bra energi mot mig taaaaack!!!

Pappa efterfragar, jag fixar!

Sa min pappa ville veta vad for bil jag har kopt, ja det vet jag ju inte sjalv nastan det e ju bara varan darling Raddow, hon ar den basta och coolaste bilen pa vagen! Sa har kommer lite bilder (  det ar en dodge shadow )
Varan skonhetoch hennes vackra bumberstickers...yes everyone is jealouse of emjapp hon e vacker fran vilken sida som helst!lika vacker pa insidan som utsidan

En hike med Phil och Kate, rainbow mountain

Sa ledig dag, vad ska man gora. Jo man tar pa sig sina basta skor for att ga en promenix upp for ett berg. Idetta fall Rainbow Mountain, det var ca 8km till sjon vi skulle ga till och ca 800m hojdskillnad, kanske inte sa mycket att skryta om men om man har jobbat och varit pa festival racker det gott och val.

Phil jobbar jag med och Kate ar han flickvan, kanske ett av det sotaste paret nagonsin och hur roliga som helst.
Har ar lite bilder fran vandringen.


Live in Squamish!

Sa i helgen var det festival i Squamish, band som John Bulter trio, Girltalk, wezzer och annat gott. Jag och Helen hade tva dagars pass. Tyvarr fick jag inte ledigt hela helgen, bara lordagen. Vilket kanske var den basta dagen, solen sken och de basta banden spelade. Vi akter ner sa vi var dar vi 3tiden och var runt och lyssnade pa olika band, shoppade lite, at mat och drack nagra ol. Sen dansade vi hela kvallen nar JBT och Griltalk rockade loss. Sjalva festival anger rum pa en slags ang kanske sa man kunde dansa barfota helakvallen/ Squamish ar omgiven av berg sa det var en mycket vacker omgiving kring festival sen gjorde det inget att det var en av de varmaste dagarna denna sommaren. Dag tva var jag tvugen att jobba till 5pm, men korde ner direkt efter, da jobbade aven karin och mika som volantarer och vi fick hanga med dem en stund. Traffade Ben och hans flickvan som akte snalskuts med oss upp efter festivalen.


Helen och hennes polare Nick, bra festival nissar detta :)

Men det roligaste nagonsin kanske enda var nar jag traffade en kille med exakt samma tatuering som mig. Josh fran Vancouver, knepigt typ men fick iallafall ta ett kort pa dem.

ibland sa hander det bara...

sa har ar lite bilder som, ja man behover inga ord for att beskriva dem.

vancouver aa wild nitee

 

sa tank er typ hela kvallen med den sista bilden forst...


lisa a jag pa aventyr igen....

denna gangen hoppar vi fran en bro. jopp man maste ju testa bungy i canada oxa!
lisa alltid redo!

kommer ni ihag den dar gangen nar...

mina foraldrar, syster och morgan var har. det var en rolig tid det hoppas dom kommer hit snart igen.
top of whistler mountain


Sa jag att vi hade kopt ny bil?

Jo men visst ar det sa! Min och Mikaelas forsta bil tillsammans och vilken skonhet hon ar!!! Hon bara susar fram rod och grann, med bumbersticker overallt och det tycket vi ar ballt, sen att hon kom med en grabb som kan sin sak och visar garna upp det pa Raddowns tak.

pa aventyr med lisa igen, ATV koring del tva

sa livet ar ju som sagt mycket bra har i Whistler. inte bara for det ar otroligt vackert, roliga mannsikor och mycket att gora. Det ar aven bra nar de bra manniskorna jobbar pa roliga jobb som Lisa gor. Hon jobbar eller hon jobbade for The adventure tours, vilket gor att ibland far folk gora saker nastan gratis med Lisa. Lisa tog med mig igen pa en ATV tour, denna gangen fick vi kora, om och vi korde.....vi korde skiten ur dem...ursakta spraket. Vi korde upp for backar over stenar, genom vatten. Men det hade sitt lilla pris, tummern gjorde ganska ont efter att man gasar med den. men det ar nagot man tar utan nagra problem. Skulle vilja saga att vi ar nast intill proffs korare nu jag och Lisa. Kanske maste kopa en.
uppvarmninglisa e redo!hit kan man komma med en ATV

Annica och Annika, sommarpromenix pa berget

Sa livet under sommaren ar som sagt bra for festande men aven for att ga pa hikes och cykla runt. Idag var jag och Annika uppe pa Whistler Blackcomb for en liten hike forst akte vi upp till Whistler mountain dar vi tog oss upp Peak chair for att ga over till Harmony for att se pa snovallen som grabbarna pa berget har skottat ut. Det ar helt otroligt hur mycket sno det har varit dar uppe och hur mycket som fortfarande finns kvar. Vi tog sen med Peak to Peak gondin till Blackcomb dar vi gick till Blackcomb lake, tog oss en timme typ fram och tillbaka och det var hur vackert som helst. Massa fjallblommor och bjornar, sno och is, sol och moln om vart annat och vyer over sjoarna och Whistler. En helt vanlig dag i paradiset kan man saga.

snoooo i augthe view
en lite fagel pa en kvistblommor blommor a mera skogfran blackcomb med vy over whistler
sjon

Sommar kalasande

Sommaren ar den basta tiden for kalsande, mitt/vart hus ar oxa ett av de basta husen att ha fester i, vi har balkongen, vaggen, vardagsrummet och bordet. Sa nar det var dags for Phil och Marks fodelsedag var det sjalvklart val att ha festen hos oss. Sen att de har sina fodelsedagar nastan pa samma dag gjorde det hela till en jatte fest. Sa har kommer lite bilder fran det stora firandet.
fodelsedags barnen, sen kan det ju meddelas att festen var a ginger party!!jag och Phil, fodelsedags barnet och han ar min jobbpolare :)
partypeopleparty poepleparty people

Here it comes...what you all been waiting for.....

Bilder jopp det kommer just nu!!!
Annika innan vi hoppar fran kanten Annica & Annika A-teamAnnika ar redo!
Annika in the sky!Bara for att jag kom hogre upp an henne...yey!!!Jag och min tandom guy!
Sa detta ar ifran nar jag och Annika var Paragliiding....
Forsta bilden, vi ar pa vag!!Ja, vi fick rulla ner for backarna och in pa bensin stationen, men nu vet vi att det gar att kora fran Picton till Golden pa en tank!Framme hos Rob och Amber och deras lilla stuga

Lisa innan vi akte ut pa en ATV tripp i skogen och i bergenohh yeaaaa ATVing ar skoj Rob korde pa bra ma jag saga!

Varan tur var grym, men det borjade regna sa blev lite kyligt Da ar det tur att det finns varmade hottubs att komma hem tillA det ar inte sa jobbigt nar det ar en vacker utsikt heller

Efter regn kommer sol och mera skoj, vi fick sjalvklart testa pa deras Ziplining bana oxa...bra vanner att ha!Here we goooooooSen var det dags att ta tur nummer tva med ATV for att se solnedgangen vid vattnet
Over och genom vattnet vi for till vi kom till denna underbara plats, musik och lite ol fina tiderJag och min bastaste Robja sa sjukt vackert!!!

Avslutade dagen med en oppen eld och roliga historierDag tva, trip till Banff och Lake Louisestannde pa vagen, bilden innan var fran lake emeralded och detta ar fran the real bridge
min nya van:) zee chipmunk!Road trip with the kids in the back :)Jag vid en sjo som jag trotalt har glomt bort namnet pa..men vackert var det:)

Bilderna ar fran min och Lisas road trip till Golden, Banff och Lake Louise!
Detta var roliga tider ma jag saga :)


crash boom bang!

min dator har slutat fungera, den vill inte ladda...inte heller funkar det att testa och kopa en ny sladd, det laddas inte iallafall. sa ja antingen skicka datorn hela vagen till sverige eller ringa upp datorforetaget  och se om man kanske skulle kunna fixa det har i whistler. det far bli morgondagens projekt. For det ar sa gott folk att jag har valdigt mycket att blogga om. Min och Lisas resa till Golden och Banff, Phil och Marks birthday, att vi har  kopt bil, varit och kort ATV, hur mycket det ar att gora pa jobbet...vilket ar en av anledningarna att jag bloggar nu. Slutade jobbet kl 10.30 efter en sjukt stressig kvall. Jag och Phil rockade hart men ja, dansade langsamt ut den sista halvtimmen. Ar nu inte alls trott langre och sitter och dricker en kall ol for mig sjalv. Kan tyckas olamligt att dricka en ol vid 12 snoret helt sjalv, men den smakar sa otroligt gott sa jag bryr mig inte efter en dag som denna.

Mycket har hant under den manaden jag inte har skrivit, min blogg pa UppGoteborg ar uppe, lite roligt. Inte for jag har fatt nagon dirket respons. Hoppas nagon laser det och finner det intressant  iallafall.  Har hur manga foton somhelst som jag skulle vilja dela med mig, men anvander inte min dator, men snart ska ni nog se att det kommer upp nagra sma kort.

Bra saker i mitt liv just nu...jag alskar vart hus, sa stor och oppet och sol och bra for fester och skona roomies. livet ar latt pa hemmaplan. jaag och mika har kopt var forsta bil ihop, the RADDOW, 89a dodge wiper kanske den kan vara, rod och vacker utan pa som inuti. sommaren har antligen kommit till whistler, nagon manad sadar forsent..men som det gamla goda ordspraket sager....battre sent an aldrig! sa sol pa balkongen, massa bbq och en liten solbranna :) manniskorna jag umgas med ar ju kanske det bast som finns. vi har den alltid sa alskade mika som gor varje dag battre, mina roomies lisa, amy och charlie som gor att det ar roligt att komma hem. Helen och Mitch, bayshores bitches tillsammans ar vi oslagbara. Phil och Kate kanske det mysigaste paret nagonsin...Karin den lilla loppan som alltid fa ran pa bra humor. Fabel som tyvarr har akt hem...kankse far ga in en inte sa bra grej i mitt liv. en grabb som tog fram de basta utav alla. mina nya jobbpolare dom e mysig dom...fast det borde vara fler av dom for just nu ar det tok mycket att gora pa jobbet.

Solen ska tydligen vara framme och varma min sjal i nagra dagar till sa en liten camping tips haller pa att planeras, kanske tisdag natt...campa med vanner under en stjarklar himmel kan det finns nagot battre? troligtvis inte, om man bara kunde ta bort myggen oxa. Klart hela jag ar tackt i myggbett, jag har som ni kanske vet kalasgott blod! Sen har jag hittat det roligaste lilla pasen som man lagger pa elden sa sager swosch och eldflammorna far massa olika farger, jatte vackert!

Dags att sova, en update med bilder kommer sa fort jag kan :)

ha det bra i sommar sverige!




RSS 2.0