Men allt är inte mörkt på horisonten i vårt hem!

Nee då igår var nog första dagen på mycket länge då alla fyra tjejer var hemma och asgarvade ihop. Bara total utflipp hur härligt som helst, YES Life IS on ITS WAy back!  Hade haft en hel dag hemma själv då jag kurerade mig själv från halsflussen och att vara snurrig i huvudet. Så musik och sömn och mat och kollosala mängder vatten, plus mina urtjusiga blåapiller gjorde susen. Så när Maria kom hem drog vi på på Good Night Mr Tom, bägge två har haft denna bok som favorit bok. Filmen nja sådär, men lite mys på nå vis. Sen droppade Mika och Karin in efter de hade varit och jobbat. De kände sig bättre och drog ut på stan och danade med Lisa och Helen.  Jag tvingde Ben att komma och umgås men mig och Maria, lätt övertalad om man gör chokladkaka. Maria hoppade i säng och jag och Ben skulle se på The Dark Night men Ben hann somna, så jag kollade på början av filmen utan ljud och text, var ingen höjdare.

Men han hann inte sova allt för länge innan två glada flickor stormade in glada på livet. Inte fick nån sova då inte. Efter en stund kom även kiwi paul inhoppande. Jag älskar att vårt hus blir som en lekplats. Jag å Ben försökte se färdigt filmen men det gick inte, som jag har sagt innan han är så sjukt roligt så jag kanske får kramp i magen varje gång vi umgås. Efter allt för många skrattanfall hade klockan hunnit bli två så alla gick och la sig. 

Så se på The Dark Night - fail. 
Få tillbaka glädjen i vår hus - success!
 

Men det mysigaste var i morse när alla små 6 troll är uppe samtidigt och åt frukost ihop (som älskade Karin hade gjort) alla pratar och skrattar, solen lyser och det kan inte annat än bli en bra dag men en sån start på morgonen.

  

Sjuklingar...

Åhh vi alla har varit så sjuka, är så trötta på det. Trötta på att det bara går runt och runt i vårt hus. Så i måndags så fick jag och Mika en knäpp och tvättade allt som vi ägde (nästan) Det tog oss tolv timmar att få allt tvättat, från kläder till lakan och filtar. Många vändor till till våra fina grannar, Mitch, Helen och Nicole där dörren är alltid öppen. Men efter allt för mycket springande träffade vi Helen i dörren och hon sa att vi kunde få sitta å häng i deras soffa och kolla på film medans vi tvättar. Vi hann inte se så mycket innan vi somnade, sen kom Nicole hem pratade lite sen sov vi tre, en liten stund senare trillade Mitch in och sen satt vi 4 små goingar i deras soffa och halv kollade, eller mer sov till ljudet av tv:n. Mysiga stunder med så fina grannar. Efter 12 någongång på natten var sista maskinen klar och vi packade ihop våra grejer och smög ut i kylan och släpade hem alla grejer, var tungt som tusan. Men skön att få en ny bäddad säng att krya ner i.

Inte för att det hjälpte mig dock, fick tillbaka min halsinfluenssa dagen efter, men var snabbt in till läkaren som tyckte det var lite konstigt. Ville göra massa tester som jag redan hade gjort på sjukhuset förra gången. Så tydligen tålde inte jag pencilient jag fick förra gången så nu hejdundrans fina blåa piller (antibiotika) två dagar senare jag mår kalas! Fort vita äcklig grejer i halsen men det gör inte ont. Plus att jag måste äta 4gg om dagen ihop med de fina pillerna.

De andra tjejna börjar oxå bli bättre, Maria som åkte på den värsta ögon infektionen skådad någonsing börjar äntligen gå tillbaka och även hennes förkylning. Dock vet inte läkarna vad det var så hon var inne och tog blod prov igår får svar idag. Så ja vi har haft nog med sjukdom i detta hus för all framtid. Nystädat har vi det oxå så nu börjar vårt friska nya liv, eller mitt börjar på tisdag när jag tar min sista tablett :)

Mina tankar går till alla människor i Christchurch..

plus alla människor som har förlorat någon de älskar. Idag i Nz Hearld var döds siffran uppe på 102 men då saknades 228 perosner fortfarande och de förväntas inte finna fler vid liv. Vackra och historiska CHCH har varit med om en till skalv, värre än det första några månader sen. Denna gången har hela innestaden förstörts, kartedralen är total förstörd. Är så konstigt att tänka på att den vackra byggna nu bara är ruiner. Hoppas att de människor som satt fast inne i byggnade har kommit ut och mår bra.

Tack vare Aaron i Nelson som har uppdaterat mig varje gång han har hört nått nytt har vi haft ganska bra koll på vad som händer. Har kollat upp så att ingen vi känner var i CHCH just då. Vad jag vet så är alla jag känner inte där vilket är ganska skönt. Men det är stor sorg för hela landet och hur mycket ska en stad behöva ta? Det yngsta offret en 5månaders liten pojke. Så hela mitt hjärta går ut till NZ men jag vet att det är ett starkt land och att de kommer komma på fötter och vet att det är tacksamma för att hjälp de får av andra länder runt om i världen.


before and after photo

Sol och Snö och Super bra dagar!

Ja här vi Whistler är det vår och vinter om vart annat, har typ kommit över 60cm puder de senaste dagarna men nu lyser solen och det är rätt skönt ute, ja jag har vår känslor! Har dragit på mig solglasögongen och pumpar ut Black Seeds från datorn och hela jag är glad! Snart kommer grabbarna grus oxå då ska jag gå å köpa mig en kaffe, tror jag ska slå till med en ismocca:) avvis? Det borde ni vara ;)

Igår firade vi alla <3 dag med duner och brak! Vi hade vår vanligt middagsbord på Bill's och jag och Mika gick all in! Upp och dansade till live bandet var jag, kanske inte var den vackraste dansen som skådats men jag hade skit kul! Jag skulle nästan säga att jag dansa häcken av mig, fast tydligen har min rumpa försvunnit engligt Mika, vet inte vart den har tagit vägen men den bör finnas snarast, några tips bara att ringa 604-967-2285!

Men det bästa var att jag fick puss på en söt grabb, tyvärr åker han hem till ozzyland nästa vecka men vi hade skit roligt hela natten vilket ledde till att ja det blev bara ca 2h sömn för mig men det var helt klart värt det. Han fick mig att skratta så jag nästan kissa på mig. Så ikväll bli det mig en lugn kväll, till gymmet sen kolla på film tror jag bestämmt, kanske lite glass. För nu är tyvärr Karin sjuk, ont i halsen och då får man äta glass, vilket betyder att man får sympatiäta med henne.  Jag tyckte det var mys när alla åt glass med mig när jag var sjuk, mmm Ben & Jerry's glass.

På onsdaaag fyller världens bästa Schwängingvars år! Då blir det kalas i vårt lilla hus kan jag lova er! Har redan köpt presenterna och har lyckas hålla dem hemliga utan några större problem, jag är rätt nöjd faktiskt. Men det tråkig i det hela är att jag börjar kl 7 på morgonen dagen efter. Jag jobbar 12 dagar i rad nu, är på dag 6 eller är det 7 hm. Har börjat spara ihop ledig dagar till min kusin Robert kommer till stan den 28e:) För då ska det åkas skidor som aldrig förr och festas. Ska visa det bästa av Whistler och lite Vancouver.

Ja det är väl det som händer, en av grabbarna har hittat hit, den andra är tydligen fast i en av backarna där liftarna inte kör....promenad för honom haha

Tack å hej för mig kommer blider från Mikas bööörthday här näst!
love


Varför mammor är bäst och min den bästa av dem alla!

Jo förstår ni jag har varit så sjuk så sjuk! Jag har haft halsfluss för första och förhoppningsvis den sista gången i mitt liv. Å när jag drabbas av det då är det inte som alla andra människor det ska gärna läggas till ögoninfektion så man ser extra förjäklig ut. Så upplevelsen av halsfluss, kunde överleva ont att ha ont i halsen, det e den jäkla feber som gör mig helt utmattad, plus att jag fick sån förbannad huvudvärk så jag höll på att tuppa av. Det är då man tar och sätter på datorn och ringer världen bästa mamma på skype! Då hon berättar allt man kan göra å vad man inte kan göra. Tycker synd om än och håller än sällskap när ingen annan vill. Det bästa är att hon alltid svara oavsett vilken tid på dygnet det är och har alltid de rätta svaren. Man blir aldrig vuxen, allafall inte jag å inte när jag är sjuk. Utan min mamma hade denna veckan varit outhärdig och jag hoppas bara att jag ska bli nästa lika bra mamma som hon nån dag.

Sen har min mamma fyllt år så jag säger
 Grattis Mamma Carina <3


RSS 2.0